Direktlänk till inlägg 31 maj 2008

Lördag & ledig =)

Av Josefine - 31 maj 2008 14:18

Sovmorron...

...vad är det för nått? haha!

Vaknade iaf tidigt som 17, försökte somna om, men de var kört. Gick upp & städade, fixade & donade. Imorrn är det hopptävling, så idag skulle ju allt putsas, tvättas & packas. Så de va ju bara att köra igång, gick & mockade & fyllde upp alla höpåsar & fixade iordning allt foder, sen hem & åt en lunch, sen tebax & hoppade lite med Diesel på ridbanan.

Jag är så van att en ridlärare står & tittar & säger vad jag ska göra när jag hoppar, så de kändes lite skumt att hoppa själv.

Byggde upp 3 hinder, ett med liggande tunnor snett igenom, ett rättuppstående tvärs över medellinjen & ett rättuppstående på ena långsidan. Han hoppade allt utan problem. Första ggn vi hoppade de lite större hindret på långsidan så mesred jag så han stanna, men sen vaknade jag till.. *trög* haha! Gjorde om dom 2 rättuppstående till en oxer på 1.10m som han hoppade såå bra =) Jag var kanonnöjd & skrittade av honom *så jäkla varmt*. Spolade av Diesel efter ridpasset, han va lite småvarm under bukplattan & sadeln ;)

Sen kom min kusin Mathias från Estokolmo på hojen i hettan & hälsade på i stallet *kul*. Armani & Diesel stod vid grinden & sa typ till oss :- Släpp in oss det är SKIT varmt! Jag fyllde på vatten åt dom iaf ;) Shysst man är som låter dom stå kvar i hagen, men dom har faktiskt massor av skugga, så de e inte såå synd om dom =)


Putsade upp sadel, träns, stövlar, sen var det dags för insläpp & bad av Diesel pöjk, han blev så fin så..men gick in & kissade & rullade sig i det DIREKT *tack*. Tvättade av fläckarna & gick hem & tvätta shabraket vi ska ha imorrn...som ja inte hunnit tvätta än *vaddå sista minuten* haha! De var den dagen det... Hej va tiden går undan när man e ledig =)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Josefine - 6 augusti 2009 10:46

TACK än en gång till ALLA som grattat och peppat och hejat på Diesel under alla dessa 14 år. Nu fortsätter vi med det i minst 14 år till!!! Heja Julia & Diesel med familj, go go go!   ...

Av Josefine - 4 augusti 2009 10:12

Diesel är såld till Linköping. Han kommer fortsätta sin tävlingskarriär med Julia i sadeln, han kommer även fortsätta avla. =) Önskar Diesel & hans nya familj STOORT lycka till med allt!!   I söndags var vi till Halmstad & fick ta emot WAHO trofén. ...

Av Josefine - 20 juni 2009 20:38

Diesel är nominerad till "ÅRETS ARAB 2008" i Tyskland! Vid EM i Österrike förra året vann Diesel och jag 2 st GULD-medaljer. Den ena i banhoppning och den andra i terrängtävlingen med maffiga vattenhinder och höga nedförshopp mm. Med dessa meriter h...

Av Josefine - 9 juni 2009 14:13

Diesel verkligen ÄLSKAR terräng!! :)   Vi var på kurs för 3v sen på Runsten, grymt bra terrängbana!   Tack Fanny & Emrik för bilderna!! =) ...

Av Josefine - 2 juni 2009 18:04

Nu har jag BE kort! hihi! *stolt* =) Nu kan jag köra ALLA tunga släp/husvagnar/båtsläp/hästsläp mm, behöver bara kika på hur mkt bilen man har vid tillfället får dra på sin krok *nice*   På bilden ser ni Malin på Diesel i LB el LB+5cm (som var i lörd...

Presentation

Omröstning

Vilket alternativ är din favoritgrej som du utövar eller har som mål med din/dina hästar?
 Fälttävlan
 Dressyr
 Hoppning
 Distans
 Western
 Working Equitation
 Körning
 Gymkhana
 Voltige
 Pole Bending
 Islandshästridning
 Utställning
 Premiering
 Kvalitetstävlan
 Uppfödning
 Hunting
 Annan...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Jozzans med Blogkeen
Följ Jozzans med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se