Alla inlägg under mars 2008

Av Josefine - 15 mars 2008 14:51

GRATTIS på tonårsdagen  Diesel!!!

 Du leve HURRA, HURRA, HURRA, HURRA...


Det är en GÅVA att ha fått följa dig!

Det är en GÅVA att få fortsätta följa dig!

Du är helt UNDERBAR vår DIESEL!!


Jo det började så här..(se bild 1 nedan) och fortsatte så där (bild 2) he he, full av spring i bena och med ett hjärta av GULD :-)


Bild 1 är copyright och tagen av Martin Larsson.

Av Josefine - 14 mars 2008 19:37

Åh va nice med semester!!!

Tänk va skönt att få sova tills man vaknar av sig själv!!

De blev en helskön dag med en hel del skidåkning & sen såklart After Ski. På kvällen lagade vi en god taccobuffé hemma i våran lya sen blev det utgång.

*kul*

Av Josefine - 13 mars 2008 19:19

....& mockade & gjorde iordning mat & vatten till mina älsklingar. För idag ska vi åka till Sääääälen!!!! *jihoo!!*


Kastade ut mina två kusar & drog hem & käka frulle. Sen hade vi en "liten" bilresa framför oss. Nu ligger ju Sälen nära om man jämför med tex Åre, som vi alltid åkt till innan om man ska åka skidor. I Sälen har jag inte varit sen jag gick i 6:an i mellanstadiet, då åkte vi dit på klassresa till Lindvallen.


Väl framme...si så där 7 timmar senare...ja de blev ju några mat & kisspauser på vägen hehe! Vi bodde på ett ställe som hette "Stöten Mitt". De va schysst, man hade som en lite stuga fast i en korridor....ja ni hajar =)


Vi kom upp lagom till After Skin, efter den gick vi & hyrde skidor & köpte liftkort, sen var de middags dax. Åt en bedårande god köttbit med bea & annat gott *jammi* Sen blev kl mkt.... *zzzzzzzz*

Av Josefine - 12 mars 2008 11:56

F-n va nice!! Vi blev inte bortlottade från Botkyrkas tävlingar!!

Vi startar som nr 71 av 129st (!) i 1m söndagen den 23/3 & startnummer 61 av 72 i 1.10m samma dag.


På måndagen den 24/3 startar vi som nr 80 av 94 i 1.10m regional.


Förövrigt så var jag & Diesel ute på en mysig barbacka ritt idag med en del galopp ;) hihi!

Av Josefine - 11 mars 2008 11:44

Red ut i skogen med Diesel

Det regnade så vi var ganska blöta när vi kom tebax :( Jag kanske ska ta med mig regnridbyxorna te stallet ;) hehe Det blev mkt trav & galopp träning.

Laddar inför fälttävlan i Mantorp i april =) *spännande*

Av Josefine - 9 mars 2008 19:04

Gick till stallet, mockade & red ut på Diesel.

Vi tog rundan förbi Norrby & genom skogen till Åsby, sen hem. Diesel var pigg & ville gärna springa fort på grusvägarna. Jag tyckte han kunde gå i lite kortare galopp, men vi var inte helt överens där ;) hihi!


Blev en sväng hem & kasta i sig lite lunch i 190 blås...

...för att sedan hinna till stallet igen för att tvätta Armani & visa stallet för en tjej som ev vill flytta till oss.


Armani gick snällt med mig in i spolspiltan & stod lika snällt när jag duschade hela honom =) Han blev så blank, ren & fin såå =)

(han fäller mkt nu)

Diesel fick åka med som sällskap till Armani, när vi skulle åka till ridhuset för att löshoppa Armani. Båda gick in lätt som en plätt & Armani backade ur sakta men säkert när vi kom fram till Näsbyholm. Diesel stod stilla som ett ljus under tiden. Det ända jag kan klaga på vad det gäller lastningen är att Diesel har lite bråttom ut när jag ber honom backa.. Men snart så.. =)


Armani var som vanligt överlycklig när vi kom till ridhuset. Jag longerade honom lite & han sprallade av sig  en del ;) Efter en stund kunde han skritta & trava på komando i båda varven utan att lägga in några bushopp.

Idag kändes det som många av dom hästar som var med var väldigt mkt "på tå"...bra träning visserligen för Armani, när alla i ledet försöker slita sig & skena iväg & han står kvar hos mig. Men det blev ju lite svårt för lilla mannen då att koncentrera sig på själva uppgiften-hindrena.. En häst kom lös några ggr & en fjording skenade iväg några ggr med sin ledare hängande efter...han vägrade släppa =)


När vi kommer in i fållan så vet han så väl att jag ska släppa honom & att han ska få hoppa. Då blir han ivrig & vill springa iväg innan jag släpper honom. Så jag sa nej, vänta här & så släppte jag inte förrän han verkligen stod stilla. Han hoppade över utan att riva alla gånger, men han var mest intresserad av att få skena idag tror jag...hehe! Tror han hoppade 1m i slutet. Han skötte sig bra, men blev inte så trött som ja hade hoppats på. ;) Tror grabben börjar få kondis =) Så även sista ggn han hoppa (han hoppade ganska många ggr idag) så var han lika pigg & busig.

Av Josefine - 8 mars 2008 10:57

Hanna tipsade om en ny ridväg

Vi red dit i solen på våra överlyckliga kusar efter utsläppet. Man märker att dom tycker det är lika kul som oss att upptäcka nya ridvägar. Det är en s.k "standpromenad", det är ett grusat spår som går en bit längs vattnet. Kanon att trava & galoppera på med lite backar. Idag har vi +3 grader, snart sommar =) hihi!


Nu hoppas vi att vår plan på att få lägga undan dom tjockaste vintertäckena håller =) Nu vill vi ha varmt väder!


Endast 14 dar kvar till hopptävlingen i Botkyrka ;)

Av Josefine - 7 mars 2008 11:04

Efter jobbet blev det ett snabbt mellanmål innan stallet

Hade insläppet åt Nina, men nu tar vi in dom 1 timme senare än vanligt då vädret är så fint, så ja hann ju både mocka & rida innan. *kanon*


Diesel & jag red till Norrby & våran "galoppbacke", stocken vi brukar hoppa över var borta :( Någon hade gjort ved av den. Diesel undrade vart den var & gjorde ett litet hopp iaf *LMFAO!* hahaha!!


Blev tårtkalas på kvällen *HipP HipP HuRra*

mums ;)

Presentation

Omröstning

Vilket alternativ är din favoritgrej som du utövar eller har som mål med din/dina hästar?
 Fälttävlan
 Dressyr
 Hoppning
 Distans
 Western
 Working Equitation
 Körning
 Gymkhana
 Voltige
 Pole Bending
 Islandshästridning
 Utställning
 Premiering
 Kvalitetstävlan
 Uppfödning
 Hunting
 Annan...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10
11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards