Alla inlägg under augusti 2007

Av Josefine - 23 augusti 2007 08:01

Kosan styrdes mot Enköping idag igen

Diesel visste precis vad som väntade & han var så glad & nöjd. Dagens terrängträning leddes som sagt av Lena Bredberg. Vi hoppade en del hinder som vi hoppade igår (bank, vatten, nedförsbacke, stockar mm mm) men vi testade även några svårare hinder (högre upp & nerhopp ur vattnet, ett plank, varggropen...tror ja den hette..mm mm) *super kul*  Diesel hoppar över allt jag styr honom på & han har lixom en av & en på-knapp, så när man ska stå & lyssna på ridläraren så passar Diesel på att vila, sen när det är dags för ridning igen så är han helt med på noterna. Lena var skarpt imponerad över att det fanns en godkänd avelshingst som kunde gå LÄTT fälttävlan & dessutom var ren arab =) *stolt* Lena sa att alla som ska betäcka med en arab borde betäcka med Diesel för att han är inte stissig eller tittig. Utan han bara kollar in hindret & dundrar över utan problem. Hon berömde oxå hans gångarter. Ja denna dag kunde väl inte sluta bättre.

Natti natti från den stoltaste arabhingstägaren i världen ;)

Av Josefine - 22 augusti 2007 22:19

Diesel & jag har varit på terrängträning i Enköping idag. Det var SUPER KUL! Inte ett ända stopp eller toutch =) Diesel var såå duktig!! Vi red för Therese Järn på Nynäs, som numera heter Enköpings Fältrittklubb. Det var första ggn jag & Diesel red på den banan så det var extra kul med massa nya & roliga hinder för oss. Det var oxå vårat första möte med Therese. Nästa träning för Therese blir på onsdag som det ser ut i dagsläget. Men imorrn ska vi till samma bana & rida för Lena Bredberg, ska oxå bli spännande =) Nu är vi verkligen laddade inför årets första terrängtävling! =)


Armani & Elfael växer så det knakar...Armani mest på bredden då...kanske *asg*


..ännu en jätte sen kväll *OPZ!* Godnatt! ;)

Av Josefine - 21 augusti 2007 22:22

...ännu en jätte sen kväll!

Först red jag & Diesel lite dressyr, han skötte sig så bra så =)  Sen fick han ett bad. Han är så ren & fin nu ;) Sen putsa jag all hans utrustning inför morgondagen, för imorrn ska vi på terräng *spännande!*

Ja hade väldiga problem med att få i gängtappen (skulle testa broddhålen inför terrängen), så till slut ringde jag hovis - VÄRLDENS snällaste hovslagare!, som kom direkt & skruvade in den lätt som en plätt! =) Vi kom överens om att det spökar i stallet, haha! För ja fick då inte i dem, haha! Eller så var det dolda kameran =)


 Nä, nu behöver ja sova lite *natti natti*

Av Josefine - 20 augusti 2007 21:57

Det blev det långa varvet idag med Diesling. Det var kvaft ute, men inte så varmt som tur var...eller vad man ska säga, haha....värme är ju skönt...men..inte när det är kvaft..

Det blev en hel del skritt till skogen, sen en del galopp på våran favoritsträcka =) Ja gick de sista 20 minutrarna *stolt* hehe!

Diesel har fått börja använda sitt ofodrade regntäcke ute på nätterna nu. Imorse var det bara 12grader när ja gick upp...snart vinter :(


På bilden ser ni hur Armani ser ut efter han gosat med matte *zzzzzz* haha@ Armani som sover djupt ;)


Blev VÄLDIGT sent i stallet idag, fixade & donade så tiden bara sprang iväg!


Natti natti! =)

Av Josefine - 19 augusti 2007 07:16

Det blev en mysig kvällsritt runt Åsby-Tynäs. Vi passade på att ta vägen förbi klätterbacken, så grabben fick kämpa lite ;) Avslutade med att hälsa på grabbarna på betet....det var bara 3:e ggn ja hälsade på dom idag, haha!

Av Josefine - 18 augusti 2007 11:21

Tusen tack alla supersnälla medarbetare med mitt hö!

Vad gjorde jag utan er?? Tack tack tack!!! Middag kommer! *promise*

Då har man hö för ännu ett år då :) *kanoners kanoner!*


Diesel fick vila idag, han har ju gått i 6dar, så det var perfect timing! :) Då en annan inte fick vila haha!


Grabbarna på betet blev lika glada som vanligt när ja kom med maten...även om Armani inte är intresserad utav maten direkt..utan mer gos. ;)


Mälaren runt nästa! *massa hojar*

Av Josefine - 17 augusti 2007 10:44

Det blev ett ordentligt dressyrpass idag

Både Diesel & jag tyckte det var så kul så vi bara hitta på fler & fler övningar =) Blev mkt skänkelvikningar, dom till vänster känns väldigt bra & dom åt höger börjar kännas bättre & bättre =)  *kul!*


Pluttnissarna på betet är såå goosiga ;) *zmäälter*

Elfael kom i full galopp & gnägga *maat*

Armani bara älskar när ja nuddar honom, hihi!

Det är alltid lika trevligt :)

Av Josefine - 16 augusti 2007 14:29

Diesel & jag red till klätterbacken idag. Han hade fullt upp med att äta goda blad från träden mitt i branten, så han hann nog knappt reagera på att det var brant, haha! *matvrak* 

På hemvägen hittade vi en nytröskad stubbåker, de var kul tyckte Diesling ;) *galopp galopp*


Armani är fortfarande lika mätt, haha! *tjockis!* Han tycker det är roligare att slänga runt med sin okrossbara mathink, än att äta det som är i hinken. Elfael däremot är lika matglad som vanligt =) Armani somnar jämt när jag smörjer in honom mot flugorna & letar fästingar *såå sööt* hihi!


Någon som vet fler klättarbackar nära Strängnäs? Skriv gärna en kommentar isf, och alla ni andra får gärna skriva kommentarer med :)

Presentation

Omröstning

Vilket alternativ är din favoritgrej som du utövar eller har som mål med din/dina hästar?
 Fälttävlan
 Dressyr
 Hoppning
 Distans
 Western
 Working Equitation
 Körning
 Gymkhana
 Voltige
 Pole Bending
 Islandshästridning
 Utställning
 Premiering
 Kvalitetstävlan
 Uppfödning
 Hunting
 Annan...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards